Ziua portilor deschise la Colegiul National Alexandru Lahovari

Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” işi deschide larg porţile pentru elevii din clasele a VIII-a din Râmnicu Vâlcea în cadrul programului „Ziua porţilor deschise”.

Vă aşteptăm să ne vizitati unitatea de invatamant, unde veti fi însoţiţi de cadre didactice care va vor raspunde la intrebarile legate programul scolar desfasurat in această unitate şcolară de elită a învăţământului vâlcean.

(Din presa) – La deschiderea evenimentului „Ziua Porţilor Deschise”, care a avut loc, cu începere de la ora 10.00, au fost prezenţi – pe lângă elevi din clasele a VIII-a din Râmnic şi cadre didactice – Andra Bică, inspectorul şcolar general şi Isabella Ioniţă, directorul Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”. Elevii, care au vizitat această unitate şcolară, au putut afla informaţii şi impresii de la elevii care învaţă aici. De asemenea, au putut vizita fiecare sală de clasă pentru a-şi satisface curiozitatea despre cum va arăta noua lume în care vor păşi din toamnă, laboratoarele, sala de sport, într-un cuvânt toată baza materială de care dispune Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”.


  SUS