Proiect eTwinning- DR.MATH

Proiectul eTwinning  DR MATH se adresează elevilor din clasa a IX-a care studiază matematică, indiferent de profil sau specializare.  Pentru a trezi interesul elevilor pentru matematică proiectul include integrarea tehnologiei în lecția de matematică, adăugând comportamente cognitive din secolul XXI la obiectivele sale. Proiectul este inițiat și derulat de prof. Paraschiv Emilia începând cu 1 septembrie 2019.

”Proiectul eTwinning Dr Math s-a dovedit un proiect extrem de interesant, suntem încântați că am făcut parte din această echipă de oameni pasionați și muncitori. Coordonatorii au dovedit că posedă toate calitățile necesare pentru un astfel de efort, desfășurat pe parcursul a 9 luni: leadership, comunicare eficientă , un management optim al timpului,  capacitatea de a dezvolta un plan de lucru clar cu obiective bine stabilite și activități interesante. Toți elevii implicați în proiect (de la clasele a IX-a F, a IX-a G și a X-a E) au declarat în chestionarul aplicat la finalul activităților că au reușit să își dezvolte, pe lângă competențele cheie (matematică, comunicare în limba engleză, IT etc.)și competențe soft, necesare pentru evoluția în carieră și învățarea pe tot parcursul vieții.”

Pentru mai multe informații despre proiect accesați: DR.MATH

Elevii care au participat la toate activitățile proiectului au primit diplome, dar toți elevii implicați se cuvine sa fie felicitaţi pentru activitatea depusă. Dovadă sunt certificatele de calitate obținute.

Certificat de calitate
Certificat2
  SUS